Voor alles wat rijdt, vaart en vliegt
GlimMobiel
GlimMobiel Stadskanaal GlimMobiel Stadskanaal T 0599 412 028
Facebook Glimmobiel
Interieur reinigen

Schoonmaken van het interieur en biozone behandeling

Het interieur van uw auto, caravan of camper heeft veel te verduren. Kleine beschadigheden, negatieve invloeden (bijvoorbeeld dierenharen en sigarettenrook) en viezigheden zijn dan ook gauw aanwezig. GlimMobiel reinigt alle hoeken en gaten van het interieur van uw voertuig. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een Biozone behandeling uit te voeren.

Biozone behandeling

Onaangename geuren door sigarettenrook, eten, brand of huisdieren kunnen met een Biozone behandeling grotendeels uit uw auto, boot, caravan of ander voertuig worden verwijderd. Door middel van actieve zuurstof worden bacteriën en geurmoleculen vernietigd, waardoor nare geurtjes verdwijnen.

Werkwijze Biozone

Een Biozone behandeling is de perfecte oplossing om geuren af te breken in uw auto die zich tot diep in de bekleding hebben genesteld. De behandeling met de Biozone generator is compleet verschillend van luchtzuiveringsmethoden met een kleine hoeveelheid ozon, waarmee geuren niet grotendeels worden verwijderd. Tijdens een Biozone wordt echter gebruik gemaakt van hoge ozonconcentraties, zodat geuren grotendeels afgebroken worden.