Voor alles wat rijdt, vaart en vliegt
GlimMobiel
GlimMobiel Stadskanaal GlimMobiel Stadskanaal T 0599 412 028
Facebook Glimmobiel
Autopoetsen exterieur

Poetsen en reconditionering van alle voertuigen

Het poetsen van uw voertuig, ook wel reconditionering genoemd, zorgt ervoor dat uw voertuig er weer zo goed als nieuw uitziet. GlimMobiel reinigt het interieur en exterieur van alle type voertuigen. Van auto's tot tractoren en van motoren tot bussen.

Exterieur

Iedere poetsbeurt van GlimMobiel begint met een grondige wasbeurt. Onder andere de velgen, de wielkasten, het motorcompartiment en de deursponningen worden schoongemaakt. Vervolgens worden kunststof delen op kleur gebracht. Het vuil en de vetten worden geheel van het voertuig ontdaan en de lak wordt gereedgemaakt voor verdere behandeling.

Invloeden van buitenaf zoals vogelpoep, teer, vliegroest of een verontreinigende lucht kunnen ervoor hebben gezorgd dat uw lak is aangetast. Daarom wordt de lak onder handen genomen door middel van machinale polijsting. Vervolgens wordt uw voertuig voorzien van een waxlaag, zodat deze maximaal beschermd is tegen ongewenste invloeden door weer en gebruik.

Interieur

Ook de binnenzijde van uw voertuig reinigen wij met grote zorg en precisie. Negatieve invloeden als dierenharen, vlekken of sigarettenrook kunnen het uiterlijk van uw interieur sterk bevuilt hebben.

Eerst wordt het interieur van uw auto, bus, boot of ander voertuig uitgeblazen met lucht. Vervolgens wordt het voertuig uitgezogen en worden de vloermatten verwijderd. Met een extractiereiniger worden vervolgens de bekleding, de hemel, de vloermatten en overige interieurdelen gereinigd. Wanneer uw voertuig lederen stoelen en banken heeft, dan worden ze met speciale lederreiniger en ledervet behandeld. Kunststofdelen  worden gereinigd en tot slot worden de ramen schoongemaakt. Na een interieurreiniging is uw voertuig weer in topconditie!