Het interieur van uw auto, caravan of camper heeft veel te verduren. Kleine beschadigheden, negatieve invloeden (bijvoorbeeld dierenharen en sigarettenrook) en viezigheden zijn dan ook gauw aanwezig. GlimMobiel reinigt alle hoeken en gaten van het interieur van uw voertuig. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een Biozone behandeling uit te voeren.

Afspraak maken?
Glimmobiel Stadskanaal interieurreiniging behandeling leer (1 van 1)
Glimmobiel Stadskanaal interieurreiniging (1 van 1)

Interieur reiniging

Iedere poetsbeurt van GlimMobiel begint met een grondige wasbeurt. Onder andere de velgen, de wielkasten, het motorcompartiment en de deursponningen worden schoongemaakt. Vervolgens worden kunststof delen op kleur gebracht. Het vuil en de vetten worden geheel van het voertuig ontdaan en de lak wordt gereedgemaakt voor verdere behandeling.

Invloeden van buitenaf zoals vogelpoep, teer, vliegroest of een verontreinigende lucht kunnen ervoor hebben gezorgd dat uw lak is aangetast. Daarom wordt de lak onder handen genomen door middel van machinale polijsting. Vervolgens wordt uw voertuig voorzien van een waxlaag, zodat deze maximaal beschermd is tegen ongewenste invloeden door weer en gebruik.

Biozone behandeling

Onaangename geuren door sigarettenrook, eten, brand of huisdieren kunnen met een Biozone behandeling grotendeels uit uw auto, boot, caravan of ander voertuig worden verwijderd. Door middel van actieve zuurstof worden bacteriën en geurmoleculen vernietigd, waardoor nare geurtjes verdwijnen.

Werkwijze Biozone

Een Biozone behandeling is de perfecte oplossing om geuren af te breken in uw auto die zich tot diep in de bekleding hebben genesteld. De behandeling met de Biozone generator is compleet verschillend van luchtzuiveringsmethoden met een kleine hoeveelheid ozon, waarmee geuren niet grotendeels worden verwijderd. Tijdens een Biozone wordt echter gebruik gemaakt van hoge ozonconcentraties, zodat geuren grotendeels afgebroken worden.

© Copyright 2021 Glimmobiel | Realisatie Solution Online
Call Now Button