Heeft u lichte lakschade aan uw (bedrijfs)auto door steenslag? Of heeft u een bocht te krap genomen en is uw voertuig daarbij beschadigd? Met spotrepair van GlimMobiel wordt een deel van uw auto of ander voertuig met een lichte beschadiging gespoten. Doordat slechts een klein deel gespoten hoeft te worden, scheelt dit enorm in tijd en kosten!

Afspraak maken?
glimmobiel stadskanaal kleine schade
glimmobiel stadskanaal uitduiken zonder spuiten

Spotrepair en steenslagreparatie voor kleine schades van ieder voertuig

Met spotrepair en steenslagreparatie kunnen we bumperhoeken, wielranden, dorpels en veel verticale delen aan uw auto repareren. Horizontale delen zoals een motorkap of dak behoren niet tot de mogelijkheden. Het systeem bestaat onder andere uit een microficheviewer, weegschaal, airbrush, lakken, ontvetters en verdunners. Hierdoor kan GlimMobiel nagenoeg alle kleurvarianten maken, wat er voor zorgt dat de lak onzichtbaar wordt hersteld.

Wanneer er een scheurtje of een gat in de bumper zit, dan kan dit snel verholpen worden door kunststoflassen, zodat ook dat gedeelte opnieuw kan worden gespoten. De beschadiging wordt dus gerepareerd, geschuurd, gespoten en nagepoetst tot de beschadiging verborgen is en het herstelde onderdeel er weer als nieuw uitziet.

Uitdeuken zonder spuiten

Restylen is het uitdeuken van uw auto, zonder dat het gespoten hoeft te worden. Deze deukjes mogen zeker niet te groot zijn. U moet denken aan deuken die zijn ontstaan na een zware hagelbui of een openslaand portier van de auto naast u. Grote voordelen van restylen zijn dat het milieuvriendelijk en kostenbesparend is.

Naast de grootte van de deuk is een andere voorwaarde dat de lak nog in goede conditie moet verkeren. GlimMobiel beschikt voor het uitdeuken over speciaal gereedschap, zodat het deukje gelokaliseerd en er vervolgens uitgewreven kan worden. Wij gaan vakkundig te werk om te zorgen dat uw auto er weer als nieuw uit zal zien!

Bekleding reparaties

GlimMobiel heeft een modern reparatiesysteem waarmee oneffenheden in de bekleding van stoelen, banken en deurpanelen hersteld kunnen worden. Te denken valt aan beschadigingen door sigaretten, verfvlekken, inkt of brandvlekken.

Dashboard reparaties

Zijn de deurpanelen of middenconsoles van uw auto beschadigd? Of zitten er krassen op het dashboard? Met de kunststofreparatie van GlimMobiel worden kleine beschadigingen nagenoeg onzichtbaar gemaakt. Ook onderdelen als de bumpers of andere kunststof delen kunnen met het systeem van GlimMobiel een nieuw uiterlijk krijgen.

Krassen verwijderen

Heeft uw (bedrijfs)auto of motor lichte krassen die niet door de lak heen zijn? Met het polijsten van uw voertuig zorgt GlimMobiel ervoor dat deze krassen voor 90% worden verwijderd en wordt de glans van de lak maximaal hersteld. Na het polijstproces wordt de lak afgewerkt met een hoogwaardig poetsmiddel, waardoor de lak maximaal beschermd is tegen (weers)invloeden van buitenaf.

© Copyright 2021 Glimmobiel | Realisatie Solution Online
Call Now Button